Zákaznická podpora:+420 732 769 291info@monilu.cz

Evropský týden nošení dětí 2022

Evropský týden nošení je evropskou akcí oslavující krásu nošení dětí, která se každoročně koná začátkem května již od roku 2017. Tento Tyden noseni 2022rok je pořadateli termín stanoven na týden od 2.-8.5.2022.

Hlavním cílem této akce je připomenout si skvělé účinky a výhody toho, co by nám mělo být přirozené. Nošení dětí na těle je skvělý způsob, jak o děti pečovat, překonávat trápení, ale i hranice, které by jindy pouze s rozměrným kočárkem zůstaly uzavřeny. Je úžasné, že se nošení stává součástí moderního stylu života.

Heslem tohoto ročníku je „Náš nosící příběh“. Pořadatelé vyzývají rodiče, kteří již nosí/nosili své dětí, aby sdíleli s ostatními svůj příběh, fotky, ať už z každodenního života, či z nějaké významné události.

Pro osvětu nošení dětí se v průběhu tohoto týdne konají různé podpůrné akce, od festivalů, srazů regionálních skupin po akce výrobců / prodejců nosících pomůcek. MoniLu se samozřejmě také zapojí. Můžete se těšit například na slevové akce či soutěž. Rozhodně tedy nepřestávejte sledovat naše facebookové stránky, kde vám dáme o všem včas vědět.

Evropský týden nošení dětí je pro nás také významné výročí, připomíná nám období vzniku MoniLu a prvního prodaného nosítka (květen 2016) a následně rok 2017, kdy jsem se s radostí účastnili prvního ETND. Chtěli bychom vám touto cestou moc poděkovat za přízeň, za každou zpětnou vazbu, za každou fotku, či zprávu, kterou nám zasíláte a sdílíte s námi vaše radosti s nosítky MoniLu.

Váš MoniLu tým

 

English Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.