Zákaznická podpora:+420 732 769 291info@monilu.cz

MoniLu TAI

MoniLu představuje novinku - pro maminky, které se nemohou rozhodnout mezi šátkem a nosítkem - MoniLu TAI.

U tohoto modelu nosítka jsou ramenní popruhy rostoucího nosítka UNI nebo UNI Start nahrazeny širokými, mírně polstrovanými a dostatečně dlouhými šátkovými vázacími popruhy, které umožňují jak plnou variabilitu pro rozložení váhy dítěte tak i docílení ideální pohodlné pozice pro nošence i pro rodiče. Výrazně více použité látky dodává nosítku i zajímavý estetický efekt. Jinak je nosítko shodné s UNI nebo UNI Start, všechny výhody, jednoduchost nastavení a univerzálnost rostoucího nosítka tak zůstávají zachovány.

Nosítko ve variantě TAI je kombinací šátku a komfortního nosítka. Přináší flexibilitu a snadnou manipulaci, díky vázacím popruhům se vždy výborně přizpůsobí každé postavě a je tím skvěle variabilní zvláště při častém střídání nosících osob. Dítě může být kdykoli přenášeno kterýmkoli členem rodiny bez dalších úprav.

Nosítka modelu TAI je možno objednat jak ve verzi UNI tak ve verzi UNI START ve vybraných vzorech látek. V případě nabídky modelového vzoru TAI je možno v e-shopu (na detailní stránce produktu) zvolit verzi (Standard nebo Tai). Nosítka MoniLu TAI jsou vyráběna na zakázku, pokud nosítko není skladem, je doba dodání 3-5 pracovních dní.

K verzi TAI nejsou dodávané slintáčky, vzhledem k širokým ramenním popruhům. 

Věříme, že další model v naší nabídce si rychle najde své příznivce a rozšíří řady našich spokojených zákazníků.

Váš tým MoniLu

TAI_1 

TAI_3 TAI_4

 

English Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.