Zákaznická podpora:+420 732 769 291info@monilu.cz

Když nosí táta...

Že nošení dětí nebývá již výsadou žen, pozorujeme za poslední roky s nadšením. Stále více mužů, tatínků, se aktivně zapojuje do správného výběru nosící pomůcky pro své ratolesti a stále častěji se setkáváme s tím, že vybírají nosítko, ve kterém budou nosit své potomky, právě pro sebe.

Ve spojitosti s nadcházejícím Dnem otců, jsme si pro vás s rodinným centrem MaTáTa připravili týden věnovaný nosícím tatínkům. Po celý týden od 8.6. do 14.6. můžete uplatnit na veškeré naše nezlevněné produkty slevový kuponnosicitata“ ve výši 10% (platí pro UNI, UNI Start i šátky). Na FB stránkách „Den nosících tatínků“ je pro tatínky připravena od RC MaTáTa vázací výzva o zajímavé ceny a na FB stránkách MoniLu se můžete zapojit do soutěže o „nosítko pro tatínka“. Navíc celý tento týden bude věnovaný na našich sociálních sítích právě nosícím mužům (tatínkům, dědečkům, strýcům,…) tak, abychom i tatínkům, kteří mají stále z nošení „respekt“ ukázali, že nošení dětí je prostě skvělá věc.

O RC MaTáTa

Rodinné centrum Matáta (RC MaTáTa Řečkovice) je centrem nosících rodičů v Brně. Probíhají zde skvělé kurzy pro maminky s dětmi, mají snad největší arzenál šátků a nosítek pro půjčování, každé začínající mamince/tatínkovi s ochotou a nadšením poradí a nasměrují v začátcích nošení. Každým rokem zde k oslavám Dni otců probíhá báječná akce (nejen) pro nosící tatínky, které se vždy rádi účastníme.❤️ 

Tento rok je kvůli současné situaci akce zrušena, MaTáTa však nelení a připravila pro všechny nosící tatínky alespoň online akci, a celý červen je tak ve znamení "měsíce nosících tatínků". A v týdnu od 8.-14.6.2020 se k „měsíci nosících tatínků“ připojuje i MoniLu.

Váš tým MoniLu

English Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.