Hezké Velikonoce!

Sleva 15% s kodem: "velikonoce24"

Více
Zákaznická podpora:+420 732 769 291info@monilu.cz

Mezinárodní týden nošení dětí 2018

 
mtnd-logo-2018

Mezinárodní týden nošení dětí brzy vypukne také v České republice, termín konání je stanoven na 1.-7.10.2018. Celý svět si tak připomene skvělé účinky toho, co by nám mělo být přirozené, ale v posledních staletích se začalo vytrácet. Nošení dětí na těle je skvělý způsob, jak o děti pečovat, překonávat trápení, ale i hranice, které by jindy pouze s rozměrným kočárkem zůstaly zavřeny. Je úžasné, že se nošení stává součástí moderního stylu života.

Mezinárodní týden nošení dětí je každoroční informační kampaň, která se koná od roku 2008 a klade za cíl propagovat nošení jako všeobecně uznávanou praxi s přínosem jak pro dítě, tak pro rodiče.

A protože se tento významný týden nezadržitelně blíží,  v Čechách se bude konat mnoho zajímavých akcí a setkání, na kterých samozřejmě nemůžeme chybět! Potkat nás můžete 5. října na „Osahávárně šátků a nosítek“ v Brně, které pořádá skvělé rodinné centrum Matáta  a tentýž den i v Českých Budějovicích na akci Pochod se srdcem na srdci 2018. O týden později, 14.10. se s námi můžete potkat na Nosícím miniveletrhu v Praze.

Na všechny akce můžete přijít vyzkoušet jednu z našich největších novinek tohoto roku, novorozenecké nosítko MoniLu UNI Start, ale samozřejmě také nejoblíbenější nosítko z naší řady, MoniLu UNI. Těšit se můžete i na slevové akce či giveaway. Rozhodně tedy nepřestávejte sledovat naše facebookové stránky, kde vám dáme o všem včas vědět.

A protože Mezinárodní týden nošení dětí je pro nás takové velice významné výročí, chtěli jsme vám všem poděkovat za přízeň a pevně doufáme, že budou naše nosítka sloužit k naprosté spokojeností vaší i malých nošenců!

English Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.